Loading...

Taxaties

De focus van onze taxatiepraktijk ligt op vastgoed in transformatie. Te denken valt aan gronden en gebouwen waar ontwikkelingen zijn gepland. Deze nieuwe functies zijn bijvoorbeeld woningbouw, bedrijfsterreinen, infrastructuur, waterveiligheid, natuurontwikkeling en duurzame energievoorziening. Daarnaast zijn onze registertaxateurs actief in het landelijk gebied voor waarderingen in verband met contractvorming. Voorts maken we specialistische waarderingen met betrekking tot leisure en maatschappelijke vastgoed als bijvoorbeeld een camping, kiosk, clubgebouw, sporthal, fysiopraktijk en begraafplaats.

Onze opdrachtgevers gebruiken onze taxatierapporten, waarde-adviezen en taxatiebeoordelingen voor onder andere aan- en verkoop, financiering, jaarverslaglegging, fiscale doeleinden, staatssteunbeoordelingen, scheiding en deling.

Onze taxateurs zijn geregistreerd in het Nederlands Register Vastgoed Taxateur (NRVT). We zijn vertegenwoordigd in de kamers Wonen, Landelijk en agrarisch vastgoed, Bedrijfsmatig vastgoed en/of Bedrijfsmatig vastgoed – Grootzakelijk vastgoed. Een aantal van onze gespecialiseerde taxateurs zijn voorts geregistreerd als RICS registered valuer, geregistreerd deskundige op het gebied van onteigenings- en bestuursrechtelijke schadevergoedingen (DOBS) en geregistreerd gerechtelijk deskundigen (LRGD).

CONTACT

  BERICHT

  Kendes Rentmeesters Veenendaal B.V.
  Wiltonstraat 38
  3905 KW Veenendaal
  Postbus 314
  3900 AH Veenendaal
  0318 – 582150

  Kendes Rentmeesters Zwolle B.V.
  Wiltonstraat 38
  3905 KW Veenendaal
  Postbus 50056
  8002 LB Zwolle
  038 – 8200384

  2022-11-21T12:44:38+00:00
  Ga naar de bovenkant