Loading...

Advies

Kendes heeft een brede expertise. Daar waar het gaat om grond en regelgeving zijn wij u graag van dienst. Daarbij bieden wij u specifieke, toegesneden en op maat gemaakte adviezen die u helpen bij de dagelijkse praktijk of de interne verantwoording.

Op het gebied van grondbeleid zijn we op de hoogte van de actuele aspecten. Wij zijn bekend met de diverse beleidsinstrumenten en zijn in staat om uw missie en visie helder te verwoorden.

Vanuit onze praktijk hebben we een schat aan ervaring waarmee we regelmatig grondverwervingstrategieplannen en aankoopstrategieën opstellen met een duidelijk plan van aanpak en een gereguleerde planning. Daarbij combineren we wettelijke mogelijkheden met tact en visie, met als resultaat een werkbaar document.

Voor grondexploitatieplannen, het kostenverhaal en het vastleggen van samenwerkingsovereenkomsten heeft Kendes niet alleen de juiste kennis in huis, maar beschikt ook over een breed netwerk van specialisten. Door optimalisatie van inzet en uitvoering is een hoge kwaliteit en snelle uitvoering gewaarborgd.

Onze rentmeesters hebben een degelijke kennis van de markt, maar zijn daarnaast specialisten in onderhandelingen en het voeren van gesprekken in het kader van bemiddeling. Daarbij gaan we het overleg niet uit de weg maar zijn wel gefocust op het eindresultaat.

Bijzondere objecten of complexe situaties, we worden niet vaak verrast. Kendes heeft een uitgebreid trackrecord van uiteenlopende zaken. Daarnaast hebben we een uitgebreide bibliotheek en toegang tot diverse actuele databanken. Rekening houdend met methodieken en voorschriften zijn we in staat voor elke situatie, hoe uniek ook, een advies op maat te geven.

CONTACT

  BERICHT

  Kendes Rentmeesters Veenendaal B.V.
  Wiltonstraat 38
  3905 KW Veenendaal
  Postbus 314
  3900 AH Veenendaal
  0318 – 582150

  Kendes Rentmeesters Zwolle B.V.
  Wiltonstraat 38
  3905 KW Veenendaal
  Postbus 50056
  8002 LB Zwolle
  038 – 8200384

  2022-11-21T12:44:34+00:00
  Ga naar de bovenkant